Extra erős Samsung A02s tok

Samsung A02s tok
Samsung A02s tok
Samsung A02s tok

A Samsung már évek óta hatalmas elismerésnek örvend a mobiltelefon piacon, amit főként annak köszönhet, hogy a rajongóikat szinte minden évben megörvendeztetik egy új Android rendszerrel működő készülékkel. A különleges Samsung A02s tok Ring Armor defender példánya pedig extra erős védelmet nyújt az okostelefonnak.

A tokot már több színben is elérhetjük az aun.hu weboldalon, így a dizájnt is könnyedén szem előtt tarthatjuk. A Ring Armor rendkívüli elismeréseknek örvend a telefonos kiegészítőket illetően, hiszen szinte minden darab ideális védelmet nyújt a készüléknek. A használatukkal még egy nagyobb eséstől sem kell féltenünk a telefonunkat, ugyanis ez a Samsung A02s tok erősített műanyagból, vagyis TPU-ból készül.

A Ring elnevezés pedig a tok hátulján megtalálható gyűrűre utal, aminek több funkcióját tudjuk felsorolni. A funkcióját tekintve a gyártók a mobil kitámasztása végett tették rá, a kényelmes használat érdekében. Sokan viszont az ujjukat belehúzva használjak, így biztosan nem esik ki a kezükből a készülék.