Ékszerek mindenkinek

Ékszerek mindenkinek!
Ékszerek mindenkinek!

Minden ember szereti időről időre ékíteni magát. Persze vannak, akik ezt is túlzásba tudják vinni és valószínűleg nincs tudomásuk róla, hogy az ékszerek (gondolok itt a nemesfémből készül, valódi ékszerekre) az emberek energiamezőire is hatnak. Erről a hatásokról gazdag szakirodalom található, akár könyv, akár az internetes oldalak formájában.

Az arany legfőbb jellemzője, hogy a legjobb elektromosság vezető. Éppen ezt a tulajdonságát hasznosítják az arany kolloid formában, ahol az idegrendszer vezetőképességét fokozza. Ezen kívül az izületek mozgékonyságára is jó hatással van. De a leggyakoribb felhasználása mégis az ékszer.

Az energetikai hatás miatt, azonban az arany ékszereinket nem árt időről időre letisztítani, mivel épp vezető tulajdonságaik miatt, magukba gyűjtenek mindenfélét, olyan dolgokat is ami nem biztos, hogy jót tesz az ember energetikai rendszerének. Különösen fontos, az öröklött, mástól kapott, vagy más által használt arany ékszert megtisztítani.

Ennek folyamata nagyon egyszerű hideg folyóvíz alatt kell kb. tíz percig mosni, majd napoztatni, egy ideig. Attól függően, hogy ki viselte ezt megelőzően és miért került hozzánk. Betegség esetén érdemes többször letisztítani, hiszen ilyenkor kimosódnak belőle a „káros” rezgések és ismét feltöltődik, ezzel hatása is megnövekszik. Lehet, hogy sokan legyintenek erre az információra, de aki nem hiszi, járjon utána. Érdemes kipróbálni. Ugyanezzel az egyszerű eljárással tisztíthatóak az ezüstből készült ékszerek is. Hiszen a nemesfémek is, csak energetikailag tiszta állapotban tudják adni magukat.