Csillagok Háborúja nem csupán egy könyv

Csillagok Háborúja
Csillagok Háborúja

Az irodalmi alkotások között vannak olyan könyvek, amelyek elolvasása alapkövetelmény minden ember számára. Ezek az alkotások nagyban hozzájárultak a műfajok alapkőletételéhez. A Csillagok Háborúja igazi kultuszkönyv, ami nagyon sokat tett azért, hogy a sci-fi regények műfaja fejlődni tudjon.

Mint minden dolog az életben, alapokkal rendelkeznek, mert csak így tudnak fejlődni és többet adni az embereknek. Ez a könyv is alapfogalomként él az emberekben, amikor a sci-fi műfajról beszélünk. Sokan vannak, akik ismerik a Csillagok Háborúja történetét, de még nem olvasták vagy nem látták a filmet.

Már az is nagyszerű tény az író számára, hogy a világon mindenhol hallották és ismerik a művét. Ha azt mondjuk, hogy ez a Csillagok Háborúja a műfaj megteremtője, akkor nem túlzunk és ez arra késztet mindenkit, lehet már csak kíváncsiságból is, hogy kezükbe vegyék és elolvassák. Minden olyan könyv, ami valaminek a kezdetét vagy meghatározását adja, az általános műveltséghez tartozik. Művelődjön Ön is a webes könyvesboltunkban!