Bizonyított az ezüst kolloid rendkívüli hatása

Ezüst kolloid
Ezüst kolloid

Nemcsak a különböző növényi hatóanyagok lehetnek a segítségünkre egy bizonyos probléma esetén. Már régóta jól ismert az ezüst kolloid hatásai betegségekkel szemben. A különböző kórokozók nem tudnak kellően védekezni a nemesfémek fertőtlenítő hatásával szemben. Az ezüst kolloid éppen ezért lehet olyankor is hatékony, amikor már a megszokott antibiotikumok hatástalanná válnak.

Kutatások sora bizonyítja, hogy az ezüstkolloid alkalmazása rendkívüli immunerősítő hatással bír. Az előállítása egy fordított ozmózisos eljárással történik, tiszta víz adagolásával. Az ezüst oldat belsőleg és külsőleg egyaránt rendszeres alkalmazásra kerül, hiszen semmilyen ismert melákhatással nem rendelkezik, egyedül azok kerüljék el a használatát, akik valamiért allergiásak erre a fémre.

Az ezüstkolloid adagolása teljesen eltérő lehet annak függvényében, hogy pontosan milyen problémára kell használnunk. Minden korosztály számára ideális és rövid időn belül kifejti a hatását. Tegyünk pontot a megfázásos megbetegedések végére az alkalmazásával!