A bacon szalonna igazán ízletes

Bacon szalonna

Ha fellapozunk egy receptkönyvet, akkor rengeteg olyan ennivalót fogunk benne találni, aminek az elkészítéséhez prémiumminőségű hozzávalók kellenek. Mivel a bacon szalonna remekül illik a zöldségekhez, a köretekhez és a húsokhoz is, ezért igazán sokoldalúan használható fel.

Csak kevesen tudnak ellenállni a jellegzetes ízének. A segítségével szinte bármilyen ételt fel lehet dobni. Ennek tükrében nem csoda, hogy annyira jól fogy a boltokból a bacon szalonna.

A megvásárlására a Master Market weboldalán keríthető sor nagykereskedelmi mennyiségben. Szeletelt és kockázott formában vehető meg. Mindegyik típusnál fel van tüntetve, hogy minimum hány darabot kell belőle venni. Kizárólag friss állapotban kerül a nagykereskedés polcaira. A bacon szalonna várhatóan hamar el fog fogyni, tehát bizonyos időközönként érdemes sort keríteni a vásárlásra.

A kiszállítás rövid határidővel lehetséges. Egyéb húskészítmények (csirke- és sertéshús) is kerülhetnek a virtuális kosárba. Az árak korrektek, tehát érdemes ezt a beszállítót választani.