A BackScan felderíti a rejtett problémákat

BackScan vizsgálat
BackScan vizsgálat

Ha már régóta fáj a háta, de nem tudta magát kivizsgáltatni, mert az utóbbi fél évben már készítettek valamelyik testrészéről röntgenfelvételt, ami köztudottan káros, akkor van egy jó hírünk. Budapest 16. kerületi ortopédiai rendelőjében BackScan vizsgálatra is kérhet időpontot, ami egy sugárzásmentes eljárás, így bátran igénybe vehető és szükség esetén akárhányszor megismételhető.

A BackScan egy 3D-s felvételt készít a gerincoszlopról, így egy sokkal pontosabb és precízebb képet adva az aktuális állapotról, mint amilyet röntgennel lehetne készíteni. A vizsgálat csupán 5 percig tart és az eredmény azonnal kiértékelhető, így ha megvan a baj forrása, máris nekifoghatnak a kezelésnek, hogy minél hamarabb elindulhasson a gyógyulás útján.

A BackScan segítségével a javulás folyamata is végigkövethető, ugyanis a felvételeket elmentik, így könnyedén össze lehet hasonlítani a különböző fázisokat. Ez nagy segítség, hiszen eddig csak a páciens közérzetének változásából lehetett következtetni arra, hogy a kezelés sikeres vagy nem.