AVA SK merevítős bikini felső

Bikini felső

Sokan nem tudják, de fürdőruhát már az ókorban is hordtak, méghozzá olyat, aminek a kinézete kísértetiesen hasonlított az 1960-as években viselt bikinikre. Az úszáshoz és fürdéshez is használt ruhanemű fejlődése azonban nem volt ennyire egyértelmű. A bikini felső különböző színű alsóval is viselhető, ami a régi időkben nem volt jellemző. A melltartoextra.hu webshopban megtalálható AVA SK 26 merevítős bikini felső tökéletes választás azon hölgyeknek, akiknek kicsit nagyobb a mellük a kelleténél.

A dúsabb idomokat a merevítők a helyükön tartják, valamint olyan erős anyagból készülnek, ami nem engedi, hogy kiszakadjon a merevítő és felsértse a mellett. Gondolta volna, hogy a viktoriánusok használtak például fürdőkocsikat is, nehogy meglássák kevésbé fedett testüket? A XX. század elején pedig olyan szettben fürödtek a nők, amilyenben ma, civilben az apácanövendékek járkálnak.

Az igazán merész bikini felső és alsó a 21. században jelent meg, ami egész apró felülettel rendelkezik. Ám, ezt csak nagyon kevesen használják. A merevítős bikini felső mellett, az Anita sportmelltartót is szemügyre veheti a melltartoextra.hu webáruházban. Azok a nők, akik rendszeresen járnak edzeni, bizonyára tisztában vannak azzal, hogy muszáj egy olyan felsőt használniuk, ami leszorítja a mellüket. Az Anita sportmelltartó kialakításának szempontja az volt, hogy a nagyobb mellű nők is kényelmesen érezhessék magukat az edzések közben.

A speciális fehérneműk már régóta jelen vannak a magyar piacon, amelyek méltán népszerűek. A rendkívül tartós anyagból készült melltartók kismamáknak is megvásárolhatóak. Az Anita sportmelltartó igazán divatosan néz ki, ráadásul még megbízható is. A magas minőségű anyagoknak köszönhetően, nem nyúlik ki, illetve az alakját sem veszíti el többszöri mosás után sem. Mindegyik modell jól szellőzik, bőrbarát és tartós. A sportmelltartó kiválasztásánál is fontos szempont a megfelelő méret, hiszen a nagyobb mellű nőknek szüksége van a nagyobb méretre, ami kényelmet biztosít az edzéseknél.