AHAVA termékek 1988 óta

ahava termékek

Mind igyekszünk olyan kozmetikumot választani, ami kíméletes a bőrhöz, de látványosan javítja annak textúráját. Az AHAVA termékek a prémium bőrápolási családba tartoznak, és 1988 óta van jelen a kozmetikai iparban. Minden termékük tartalmaz a Holt-tenger vizéből nyert egyedülálló koncentrátumot és egyik készítményük sem tartalmaz káros, génmanipulált, szintetikus összetevőt.

A Holt-tengerből nyert kivonat ránctalanít, tartósan hidratál, erősíti a bőr védőrendszerét. Lendületet ad a sejtek lelassult működésének. Az AHAVA termékek kínálata bőséges. Az arc- és testápolás minden igényét kielégítik. Arckrémet, szemkörnyékápolók, pakolások, radírok, arctisztítók.

Bőrtípus szerint is kereshetünk a webáruházban. A palettát színesítik a férfiak bőrére specializálódott ápolók, krémek, tisztítószerek. A fiatalos, élettel teli bőr az uraknak is jár. Ne redukálja magabiztosságukat a ráncok vagy sötét foltok megjelenése! Az AHAVA termékek néhány napon belül látványos eredményt produkálnak, amit Ön is megtapasztalhat.