A Xiaomi Mi 11 tok flip változata

xiaomi mi 11 tok

Óriási a telefontokok kínálata a Blue Digital weboldalán. De nem csupán a hatalmas felhozatalnak lehet itt örülni, hanem a kiváló minőségnek és a reális áraknak is. Nem meglepő módon, a Xiaomi Mi 11 tok az egyik legfelkapottabb termék. Minden tulajdonos szeretné ezt a pompás smartphone-t a lehető leghosszabb ideig használni. Ehhez pedig szükség van a megfelelő kiegészítőkre, akárcsak egy tokra és a védőfóliára. De melyik az a Xiaomi Mi 11 tok, ami nagyon is passzol a mobilhoz és persze a felhasználó stílusához? Csalódást nem fog okozni a lefelé nyíló, flip néven is ismert változat.

A kiegészítő azért annyira praktikus, mert nem fog ebből kicsúszni a kialakításának hála a mobiltelefon. Az oldalra nyíló tokokhoz hasonlóan mágneses, tépőzáras vagy pantentos megoldással csukható be. Sokan döntenek a bőr vagy bőrre emlékeztető Xiaomi Mi 11 tok mellett, ami még szebbé, elegánsabbá varázsolja a kelléket. Sőt, egy olyan prémium érzetet nyújt a használat közben, ami semmi máshoz nem fogható. Kinek ajánlják ezt a hozzáértők? Biztosan beválik a flip a kisebb kijelzőjű mobiloknál. Azok is nyugodtan dönthetnek a Xiaomi Mi 11 tok mellett, akik gyakran hordják a zsebükben vagy épp a táskájukban a smartphone-t.

Az egyik legkedveltebb Samsung Galaxy A52 tok

Melyik a legnépszerűbb alapanyagú tok? A szilikon mellett, a műanyag a nagy kedvenc. Egy ilyen Samsung Galaxy A52 tok megannyi pozitívummal rendelkezik. Egyrészt ott a tény, hogy remekül illeszkedik, nagyon jól véd és könnyen tisztítható. Azt azonban nem szabad elfelejteni ennél, hogy nem ajánlatos naponta cserélgetni azt, hiszen a sok feszegetéstől megrepedhet vagy akár el is törhet.

Mindig érdemes a Samsung Galaxy A52 tok fel- és levételekor óvatosan bánni ezzel. Ennek ellenére az egyik legjobban védő tok, ami mindig biztonságban tartja a mobilt. A megfelelő használat mellett pedig, hosszú életű lesz az. A Samsung Galaxy A52 tok másik nagy előnye, hogy nem kopik és egyszerűen tisztítható. Temérdek típusa van, ezért mindenki megtalálhatja a leginkább tetsző modellt. Érdemes szétnézni a bluedigital.hu internetes áruházban.