A viszony nem szerelem?

Viszony vagy szerelem?
Viszony vagy szerelem?

Az emberek érzései különbözőek, a vágyak néha mindennél erősebbek és ahogy mondani szokták, a szív mindent visz. Amikor a szív győz a realitás felett, van úgy, hogy még egy hosszú évek óta tartó hűséges házasságban élő is a viszony mellett dönt.

Ez akár egy olyan személlyel történhet, akit alig ismer, vagy valakivel, akit már régóta, de csak most pattant ki az a bizonyos szikra. Az elemi ösztönöket meg kell élni, nem lehet kiiktatni.

Viszony kezdeményezésekor az emberek nem mindig vannak tisztában az érzéseikkel, azt gondolják, ha fizikailag vonzónak találják egymást, vagyis működik a kémia, akkor az már szerelem. Ez nem feltétlenül van így, a vonzalmakat nem szabad összekeverni a szerelemmel.

De az tény, hogy a szeretkezés is más egy olyan személlyel, akire nagyon vágyunk, mint akivel évek óta élünk boldog, ám monoton kapcsolatban, házasságban. A vágyaink beteljesülése pedig az egyik legjobb dolog az életben. Éljük meg az életben a romantikát, a vágyainkat, az érzéseket, de kezeljük higgadtan a kapcsolatainkat!