A profi, FUE módszeres hair transplant

hair transplant
hair transplant
Hair transplant

Itt jó kezekben vannak azok a személyek, akik szeretnék visszakapni a régi hajkoronájukat, megszabadulva a sok kellemetlenséget okozó kopaszságtól, hajvesztéstől. A hair transplant temérdek pozitívummal jár, főleg akkor, amikor a FUE módszerrel oldják meg a problémát az orvosok. Az efféle hair transplant esetében egy átlagos adóhely nagyjából 3000 graft kinyerését garantálja egyetlen műtéti napon.

Vannak esetek, amikor nagy mértékű hajbeültetésre van szükség, és ekkor két nap kell ahhoz, hogy az orvosok tökéletes munkát végezzenek. Nem mellesleg a fent említett mennyiség az ideális, hiszen ezáltal az adóhelyen nem marad vissza látható hajhiány és a hegpontokat a meglévő haj jól eltakarja. A hair transplant során a hajkivétel hálózatos formában megy végbe.

Ezáltal a fejbőr vérkeringése is jól biztosítható, tehát a mellékhatásoktól, egyéb kellemetlenségektől nem kell tartani a beavatkozást követően. A hair transplant után a fejbőr pedig normálisan, akadály nélkül tud majd regenerálódni, és pár hét után olyan lesz, mintha nem is történt volna műtét.