A Mauritius utazás el fogja kápráztatni

Mauritius utazás
Mauritius utazás
Mauritius utazás

Ez egy kiváló helyszín azoknak a nyaralni vágyó embereknek, akik a szép tájakat részesítik előnyben. A Mauritius utazás után biztosan nem lesz csalódott. Bár a repülési idő Európából átlagosan 11 óra, Magyarországhoz képest az időeltolódás csupán 3 óra, vagyis az átállás nem lesz túlságosan megterhelő. Az Indiai-óceán vize a környéken meleg, még a téli hónapokban is.

Javasolt néhány partszakaszon óvatosnak lenni, vagyis nem mezítláb sétálni, mivel a koralltörmelékek élesek és a tengeri sünök is jelen vannak. A szállodákat jellemzően oda építik, ahol ideálisak a körülmények. A Mauritius utazás során az üvegfenekű hajókkal ki lehet jutni a nyílt vízre. A nyaralók ezáltal láthatnak korallokat és halakat. A legnépszerűbb programok közé tartozik a búvárkodás.

A csodaszép partvonalakon kívül, a szigeten sok folyó, tó, hegy, valamint cukornád ültetvény található. Nagyon híres és közkedvelt a területen felkereshető botanikus kert, ahol az egzotikus növények sokaságát veheti szemügyre. A Mauritius utazás rengeteg jó élménnyel gazdagíthatja, így nem érdemes kihagyni.