A holt-tengeri só számos kozmetikum alapja

holt-tengeri só

A természet megannyi csodával kápráztat el minket. Az egyik ilyen csoda a holt-tengeri só. Nem túlzás kijelenteni, hogy ez egy igazi ajándéka a bolygónknak, hiszen olyan rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik. Orvosi és kozmetikai célokra egyaránt használják már évezredek óta.

Nem egy közönséges sóról van szó, hanem valóban különleges fajtáról. Ez a só ugyanis ápol, gyógyít, megnyugtat. Testre és lélekre egyaránt pozitív hatást fejt ki. A kozmetikai ipar ma is előszeretettel használja a termékeihez, mint alapanyagot. Az AHAVA kozmetikum márka tulajdonképpen a holt-tengeri só jótékony hatásait alkalmazza a termékeiben. A fürdősó mellett, a szappanokban, testradírokban, hidratáló krémekben, kéz- és lábkrémekben is érvényesülnek a bőrre gyakorolt remek tulajdonságai.

A holt-tengeri só termékek megújítják, hidratálják és puhítják a test bőrét, a fürdősó emellett pihentető hatású, lazítja a stressztől, sporttól feszült izmokat is. Nagyszerű összetevő, amit az érzékeny bőrűek is biztonságosan használhatnak.