A hangtorzító mindig jó buli

hangtorzító
hangtorzító
Hangtorzító

A mulatságos játékokat minden gyermek kedveli, hiszen ezeknek mi más lenne a legfőbb szerepük, mint a szórakoztatás! A hangtorzító is az a készülék, ami rengeteg kacagással teli percet ajándékoz a játékos kedvű lurkóknak.

A babák és kisautók elmaradhatatlan kellékei a gyermekkornak, azonban a mai világban érdemes más jellegű játékokat is a csemeték kezébe adni. Az elektronikus típusok is már ugyanolyan hozzávalói az önfeledt szórakozásnak, mint a labdák, Barbie házak vagy plüssök. A hangtorzító lehetővé teszi, hogy a használójuk visszahallja a saját hangját, csak éppen másképp. A Silverlit robotok például rögzítik a beszédet és vissza is mondják azt robotikusan, hiper gyorsan vagy akár magasan. Szuperhősök bőrébe minden gyermek szeret bújni. Milyen jó lenne a hangjukat is utánozni!

A Batman maszk egyben hangtorzító is, ami 15 féle hangeffektet tud lejátszani és a gyermekek hangját Batmanére változtatja. Ilyen jópofa játékokat a jatekotthon.hu webáruházban lehet beszerezni jó áron, gyors kiszállítással.