A gin árak meghatározó tényezője az ital típusa

gin árak

A gin árak megfizethetősége révén, jelen ital kedvelői az aromák gazdag palettájához juthatnak hozzá. Mély íze és szabad szellemű jellege miatt, a gin jelentős helyet foglal el az összes alkoholos ital között.

Ezt választjuk egy esti vacsora megkoronázására, édes koktélok készítésére vagy a szívünknek kedves embereknek koktélként. A megvásárlása manapság egyszerű, hiszen a gin árak igencsak elérhetőek, az ital pedig hatalmas választékban, számos márkától kapható. Maga a gin gabonából készült alkohol lepárlásának eredménye, borókabogyók infúziójával.

A London Dry az egyik legnépszerűbb változata, ami egyedi gyártási technológiával rendelkezik és semleges gabonából készült alkoholt használnak alapként. A termék erőssége legfeljebb 47%.

A Plymouth előállítási módszere nem sokban különbözik az előző változattól, de mégis némi egyediséget biztosít a receptnek, amitől klasszikus férfiaknak szánt alkoholnak számít. A Golden gint sherry hordóban érlelik, ennek köszönhetően mély borostyán színt kap, de az erőssége nem haladja meg a 40%-ot. A gin árak nagyban függenek az ital típusától.