A fűthető térdmelegítő órákon át védelmezi az ízületeket

Térdmelegítő
Térdmelegítő

Amikor beköszönt a hideg időszak, a legtöbb ízületi problémákkal rendelkező ember hamar megérzi a fájdalmat. A hűvös évszakok idején különösen oda kell figyelni a problémás zónákra. A térdmelegítő gondosan óvja a hajlatot anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna.

Ez a kiegészítő viselhető nadrág alatt is, egyrészt nem feltűnő, másrészt pedig komfortosan megfér egy plusz réteg felette. A térdmelegítő 3 különböző fokozattal rendelkezik, így mindenki saját ízlése szerint állítja be a bekapcsoláskor.

A funkcionálást elősegítő akkumulátor órákon át gondoskodik a kellemesen áramló hőről. Körülbelül 2,5 és 5,5 órán keresztül bír működni a készülék, ez a kiválasztott hőmérséklettől függ. A térdmelegítő megvásárolható a www.futhetoruha.hu weboldalról négy különböző méretben.

Vásárlás előtt érdemes körben lemérni a térdet egy mérőszalaggal, a tévedés elkerülése érdekében. Ez a praktikus kiegészítő természetesen nemcsak télen vehető igénybe, hanem akkor, amikor csak igényt tart rá a tulajdonosa. A térdmelegítő fekete színben kapható.