A borsó protein számtalan előnye

Borsó protein
Borsó protein
Borsó protein

A szervezetünknek szüksége van fehérjékre, de vannak, akik csak keveset vagy egyáltalán nem fogyasztanak állati eredetű termékeket. Kiváló alternatívát nyújt a borsó protein ezen személyeknek, valamint azoknak is, akik el akarják kerülni a káros koleszterinnek a bevitelét vagy emésztési gondjaik vannak.

A borsó protein nem tartalmaz koleszterint, nem vált ki allergiás reakciókat, illetve rendkívül könnyen emészthető. Az előnyei közül meg kell említeni, hogy teljesen természetes, sárgaborsóból származik, diéta és fogyókúra esetére kiválóan alkalmas. Ezeken kívül nem terheli meg a gyomrot, az emésztőrendszert, de növeli a jóllakottság érzetét.

A terhelést követően segíti az izmok regenerációját, valamint növeli az energiaszintet. A borsó protein kiváló minőségű aminosavak megfelelő arányával látja el a szervezetet. Kutatók azt állítják, hogy a borsó protein vesebetegeknek és magas vérnyomással küzdőknek is kiváló. Ugyanakkor elősegíti a lúgosítást is, tehát nagyon sok remek hatással rendelkezik ez a termék.